Energie ~ Gezondheid ~ Harmony

Voor elke aandoening de beste behandeling...

 

 Therapie

Van klacht naar kracht. Blijf niet lopen met lichamelijke of geestelijke klachten. Heb je last van vastzittende schouders en nekwervels? Ben je chronisch moe, heb je voortdurend spierpijn of is je werkdruk te hoog? Ik bied je passende therapie, omdat ik je probleem kan benaderen uit verschillende invalshoeken, het is maar net wat jij op dat moment nodig hebt. Het kan zijn dat ik met magnetiseren werk, je een massage geef of een kinesiologisch consult. Heel bijzonder is een Sericabehandeling waarbij ik met kleuren werk. Dat beïnvloedt dieper gelegen organen en is heel waardevol bij psychische en emotionele blokkades, onverwerkte traumatische gebeurtenissen, allergieën en astma. Ook heel goed om kleine kinderen en zuigelingen te behandelen.
 
Bij de toegepaste kinesiologie werk ik met spiertesten. Dat is een betrouwbare manier om mineralen- en vitaminetekorten op te sporen, maar ook psychische of emotionele blokkades.
 
De lichaamsgerichte Dorntherapie is een zachte werveltherapie die geschikt is bij beenlengteverschil, bekkeninstabiliteit en -scheefstand, blaasontstekking, heupklachten en kyfose/scoliose.
 
De anti-stressmassage is heel goed bij stress en vermoeidheid. Die uiten zich vaak in pijnlijke en gespannen spieren, hoofdpijn, rugklachten en spijsverteringsproblemen. Lichaam en geest zijn dan hard toe aan ont-spanning.
 
Daarnaast ben ik opgeleid in:
massage bij kanker
fibromyssage
intuïtieve massage
zwangerschapmassage
manuele lymfedrainage
traditionele Thaise massage (deze heb ik gevold bij Health Oasis, dat is Traditional Medicine Hospital, Koh Samui in Thailand)
Voetreflex massage
Haptonomie
 
Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over mijn therapie.     
 
 
 
 

Touch of Harmony

Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Massage en Welzijn
voor gezondheid en levenskwaliteit
voor balans tussen lichaam en geest

Harmoniestraat 11
6118 GM Nieuwstadt
tel. 046 4854940
mobiel 06 40605558
gisela@touchofharmony.nl

 Ben je aanvullend verzekerd, dan vergoedt je zorgverzekeraar in veel gevallen de behandeling

VBAG Lidnummer:  2.070409 A
RBCZ Licentienummer:   911396 R
BMF Belgische Massage Federatie

vbag