Therapieën

Als natuurgeneeskundig therapeute werk ik zowel met energetische behandelingen als met therapeutische massages.

Energetische therapie

Energetische therapie is gericht op bewustwording, acceptatie en loslaten. Je voelt je daardoor weer verbonden met jezelf. En vanuit daar is het weer mogelijk om herstel van de balans in het leven te vinden of te behouden. Blokkades worden opgeheven, energie kan weer stromen. Ik kan u helpen om dit proces op gang te brengen. Het stromen van deze energie wordt als heel ontspannen ervaren. Het is mogelijk dat de plek die ik behandel, tintelt of warm aanvoelt.

Voor wie

Voor iedereen die lichamelijke of emotionele klachten heeft of beter in contact wil komen met zichzelf. Klachten zoals pijn in gewrichten of spieren, angsten, stress, somberheid, moeheid, niet lekker in je vel zitten, onrustig zijn.
Neem gerust contact met mij op als u wilt weten of energetische therapie ook geschikt is voor u.
De volgende energetische therapieën kan ik u aanbieden:
Magnetiseren,
Reiki,
Serica kleurentherapie,
Kinesiologie.
of een combinatie hiervan.

Therapeutische massage

Massage als u op zoek bent naar een stukje rust, als u gestrest bent of pijnklachten heeft. Massage om weer even te voelen wie u bent. Massage om te voelen wat u kunt loslaten. Even tijd voor jezelf en jezelf herstel gunnen. Massages helpen bij belasting van de spieren, als verlichting maar werken ook preventief. Neem even de tijd voor uzelf. En geniet van een heerlijke, ontspannende en helende massage.

De volgende massages kan ik u aanbieden:

Antistress massage,
Intuïtieve massage,
Traditionele Thaise massage,
Zwangerschapsmassage,
Stoelmassage,
Manuele lymfedrainage,
Dorn Werveltherapie en Breuss wervelmassage.