FAQ items aan het laden...

Herstellen na Corona

‘Sneller herstellen van Covid-19 met de juiste therapie’

Revalideren na Corona

Je hebt het Corona virus opgelopen en bent (heel) ziek geweest. Misschien moest je thuis uitzieken, heb je in het ziekenhuis gelegen of heb je zelfs op de afdeling IC voor je leven gevochten. Maar hoe mild of hevig de symptomen ook waren, ziek zijn door het Covid-19 virus is alleen al vanwege de besmettelijkheid een hele nare ervaring.

Niet opknappen na besmetting met Covid-19

Inmiddels ben je weer redelijk hersteld van het virus maar je ondervindt nog steeds klachten. Je bent niet meer besmettelijk en koortsvrij, maar toch knap je maar niet echt op. De nasleep van het virus heeft je nog stevig in zijn greep.

Nasleep van Corona, symptomen

Heb je een/meerdere van deze symptomen of andere klachten overgehouden aan het Coronavirus?

  • Ademhalingsproblemen, kortademigheid
  • Slaapproblemen
  • Verlies van reuk en/of smaak
  • Verminderde spierkracht
  • Fysieke klachten
  • Vermoeidheid, weinig energie
  • Emotionele klachten
  • Angst

Hulp bij het herstellen van Corona

Gelukkig is er binnen een korte termijn veel winst te behalen. Om je lichaam mentaal, fysiek en emotioneel de enorme boost te geven die het zo hard nodig heeft, bied ik een traject van 10 behandelingen. Dit traject is specifiek gericht op ex-Corona patiënten en op de klachten die je nog hebt. De kosten van dit behandeltraject bedragen € 500,00 (uitsluitend voor een Covid-19 traject).

Wil je meer informatie en weten wat ik voor je kan betekenen?

Wil je meer weten over het specifieke behandelingstraject laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op. Wil je liever direct telefonisch contact bel dan met 06-406 05 558.

Informatie herstellen na corona

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hulp bij het herstellen van Corona
Uw bericht of vraag aan ons

Contactinformatie

Gisela Stellmacher, natuurgeneeskundig therapeut RBCZ®

Tel: 06-40605558
E-mail: gisela@touchofharmony.nl
Spoorstraat 90
6114 EM Susteren

Openingstijden

Maandag – Donderdag: 09:00 – 18:00

Vrijdag – Zondag: Gesloten, met uitzondering van bezoek aan ziekenhuis, verzorgingshuis of hospice. Consult in de avonduren is bespreekbaar.

Herstellen na Corona

Ervaringen

Lieve Gisela,

Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij jou de eerste afspraak maakte. Mijn eigen therapeute was gestopt door omstandigheden en ik was op zoek naar iemand voor een ontspanningsmassage. Door “toeval” kwam ik bij jou op de site terecht en wat ik daar las sprak me heel erg aan.

Mijn gevoel was goed, want ik werd hartelijk ontvangen en mijn eerste massage was heerlijk. Ik had gelijk een klik met jou en dat is heel belangrijk. Vanaf die tijd heb ik maandelijks een afspraak gemaakt en ik heb mijn vertrouwen bij jou neerlegt, want ik kwam samen met jou erachter dat toch het een en ander niet klopte met mijn lichaam. Gezondheid staat voorop maar dat luisterend oor was voor mij ook heel belangrijk.

Jouw genezende handen en gidsen hebben ervoor gezorgd dat er blokkades opgelost werden en dat ik weer ging vertrouwen op mijn eigen aanvoelingsvermogen. Ik voelde de energieën stromen en mocht hele mooie kleuren zien. Je hebt niet alleen aan mijn fysieke pijnen gewerkt maar ook aan mijn emotionele pijnen. Jouw handen gaan vanzelf naar de juiste plek. Ook heb ik mogen meemaken dat jij vroeg: ”Heb jij last van je knie”? Dat was op dat moment niet zo maar wel 3 weken later.

Ik heb veel mogen loslaten door de energetische behandelingen. Behandelingen zijn af en toe heel pijnlijk en dan kan ik alleen maar denken wat doen we ons eigen lichaam aan. Maar we hebben ook samen mogen lachen. Ik zal nooit dat moment vergeten dat jij tegen me zei: “Er staat een man in je voet”. En een maand later kwam er een nieuwe man in mijn leven.

Verder wil ik je heel hartelijk bedanken dat jij er voor me was toen ik door een moeilijke periode heen ging. Jij bent een liefdevol persoon en dat voelt voor mij als thuiskomen. Ik geloof erin dat mensen niet zomaar in je leven komen. Ik hoop dan ook dat wij onze vriendschap kunnen uitbouwen en heel veel kunnen betekenen voor elkaar.

Bedankt dat jij tijd vrij maakt voor de meditatiegroep, waardoor wij iets voor de wereld en omgeving kunnen betekenen maar ook onze eigen ervaringen mogen opdoen. Ik ben er nog lang niet maar jij brengt me in balans. En ik vertrouw erop dat hierdoor de balans tussen gevoel en verstand hersteld zal worden.

BEDANKT voor al je liefdevolle behandelingen.

Van hart tot hart, liefs Marij

Marij

‘Een energetische behandeling is zonder twijfel heerlijk en geeft jouw lichaam precies waar het op dat moment behoefte aan heeft; namelijk rust of energie. Ook de Thaise massage werkt prima. Vaak had ik last van pijn in mijn polsgewrichten en na de massage is deze pijn weggebleven. De knelpunten worden dus opgeheven en alles kan weer goed doorstromen.’

Nicole

“Vandaag ben ik naar Maastricht geweest en heb daar zonder problemen rondgelopen. Dat was eergisteren niet mogelijk geweest. Jouw behandeling was dus heel effectief. Hartelijk dank daarvoor!”

Simply the best……….dat is mijn ervaring.

Bedankt, lieve Gisela, dat jij me geen behandeling/therapie oplegt, maar ingaat op mijn behoefde en daar de behandeling op afstemt.

Lieve Gisela

Zo’n speciaal consult. De liefde, de vrijheid en puurheid was overweldigend. Ik ben dankbaar dit te hebben mogen ervaren. Mijzelf mogen, kunnen zijn. Dat ben jij. Dat jij bent wie je bent. Licht en Liefde.

‘Vandaag heb ik ook weer het nodige gewinkeld en boodschappen gedaan in en rond Sittard en in Echt. Veel gelopen en wederom geen last gehad, net alsof er niets aan de hand is geweest. Je hebt dus alweer prima werk geleverd. Nogmaals dank daarvoor.

Tja, Pater Karel heeft 2 wonderen verricht en dan wordt hij al heilig verklaard en jij verricht de wonderen aan de lopende band, toch?

Groetjes en een heel fijn weekend gewenst.’