Over Gisela

Kamp jij met pijn of vervelende klachten en wil je weer gezond en vitaal worden? Je bent van harte welkom in mijn natuurgeneeskundige praktijk, waar ik werk met de behandelmethoden die de natuur ons geeft.

Gisela Stellmacher, natuurgeneeskundig therapeut

Ik ben Gisela, beroepsbeoefenaar complementaire zorg.

Om mijn beroep uit te kunnen oefenen heb ik verschillende hbo-opleidingen afgerond.
De opleiding natuurgeneeskunde, energetica en AFP (anatomie, fysiologie, pathologie) volgde ik bij: Opleidingsinstituut Dharma, the International academy for natural and energetic complementary healthcare.

Verder voltooide ik de Opleiding Massage bij kanker op hbo-niveau en ben aangesloten bij het kwaliteitsregister Massage bij kanker.
Ik behaalde het diploma massagetherapie, certificaten Haptische massage en Quantum Touch, Moxatherapie, rug- en werveltherapie volgens de Dornmethode, kinesiologie, ben ik Reiki-master en complementair Haptotherapeut.

Om ook in de toekomst aan alle gestelde kwaliteit eisen te voldoen heb ik met succes de SHO registeropleiding Medische en Psychosociale Basiskennis afgerond en sta geregistreerd bij de Stichting Hoger Onderwijs Nederland.

Extra tool

Naast deze scholingen heb ik een extra `tool’, die mijn werk enorme diepgang geeft.
Als `heldervoelende’ signaleer ik  pijn, blokkades en de oorzaken daarvan, bij anderen. Soms maak ik gebruik van informatie die ik doorkrijg uit energetische bronnen. Ik ervaar dit als heel waardevol, met deze aanvullende informatie kan ik mijn cliënten nog beter helpen.

Gisela Stellmacher, natuurgeneeskundig therapeut

Contactinformatie

Gisela Stellmacher, natuurgeneeskundig therapeut RBCZ®

Tel: 06-40605558
E-mail: gisela@touchofharmony.nl
Spoorstraat 90
6114 EM Susteren

Openingstijden

Maandag – Donderdag: 09:00 – 18:00

Vrijdag – Zondag: Gesloten, met uitzondering van bezoek aan ziekenhuis, verzorgingshuis of hospice. Consult in de avonduren is bespreekbaar.

Het licht ben jij

Licht en zacht
adem in, liefde
adem uit, wat het licht niet meer nodig heeft…

Een lichtje in  je buik
Licht in je hart
Je bent nooit alleen,
er is altijd het leven

Lees de ervaringen

“Vandaag ben ik naar Maastricht geweest en heb daar zonder problemen rondgelopen. Dat was eergisteren niet mogelijk geweest. Jouw behandeling was dus heel effectief. Hartelijk dank daarvoor!”

Simply the best……….dat is mijn ervaring.

Bedankt, lieve Gisela, dat jij me geen behandeling/therapie oplegt, maar ingaat op mijn behoefde en daar de behandeling op afstemt.

Lieve Gisela

Zo’n speciaal consult. De liefde, de vrijheid en puurheid was overweldigend. Ik ben dankbaar dit te hebben mogen ervaren. Mijzelf mogen, kunnen zijn. Dat ben jij. Dat jij bent wie je bent. Licht en Liefde.

‘Vandaag heb ik ook weer het nodige gewinkeld en boodschappen gedaan in en rond Sittard en in Echt. Veel gelopen en wederom geen last gehad, net alsof er niets aan de hand is geweest. Je hebt dus alweer prima werk geleverd. Nogmaals dank daarvoor.

Tja, Pater Karel heeft 2 wonderen verricht en dan wordt hij al heilig verklaard en jij verricht de wonderen aan de lopende band, toch ?

Groetjes en een heel fijn weekend gewenst.’

Lieve Gisela,

Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij jou de eerste afspraak maakte. Mijn eigen therapeute was gestopt door omstandigheden en ik was op zoek naar iemand voor een ontspanningsmassage. Door “toeval” kwam ik bij jou op de site terecht en wat ik daar las sprak me heel erg aan.
Mijn gevoel was goed, want ik werd hartelijk ontvangen en mijn eerste massage was heerlijk. Ik had gelijk een klik met jou en dat is heel belangrijk. Vanaf die tijd heb ik maandelijks een afspraak gemaakt en ik heb mijn vertrouwen bij jou neerlegt, want ik kwam samen met jou erachter dat toch het een en ander niet klopte met mijn lichaam. Gezondheid staat voorop maar dat luisterend oor was voor mij ook heel belangrijk.
Jouw genezende handen en gidsen hebben ervoor gezorgd dat er blokkades opgelost werden en dat ik weer ging vertrouwen op mijn eigen aanvoelingsvermogen. Ik voelde de energieën stromen en mocht hele mooie kleuren zien. Je hebt niet alleen aan mijn fysieke pijnen gewerkt maar ook aan mijn emotionele pijnen. Jouw handen gaan vanzelf naar de juiste plek. Ook heb ik mogen meemaken dat jij vroeg: ”Heb jij last van je knie”? Dat was op dat moment niet zo maar wel 3 weken later.
Ik heb veel mogen loslaten door de energetische behandelingen. Behandelingen zijn af en toe heel pijnlijk en dan kan ik alleen maar denken wat doen we ons eigen lichaam aan. Maar we hebben ook samen mogen lachen. Ik zal nooit dat moment vergeten dat jij tegen me zei: “Er staat een man in je voet”. En een maand later kwam er een nieuwe man in mijn leven.
Verder wil ik je heel hartelijk bedanken dat jij er voor me was toen ik door een moeilijke periode heen ging. Jij bent een liefdevol persoon en dat voelt voor mij als thuiskomen. Ik geloof erin dat mensen niet zomaar in je leven komen. Ik hoop dan ook dat wij onze vriendschap kunnen uitbouwen en heel veel kunnen betekenen voor elkaar.
Bedankt dat jij tijd vrij maakt voor de meditatiegroep, waardoor wij iets voor de wereld en omgeving kunnen betekenen maar ook onze eigen ervaringen mogen opdoen. Ik ben er nog lang niet maar jij brengt me in balans. En ik vertrouw erop dat hierdoor de balans tussen gevoel en verstand hersteld zal worden.

BEDANKT voor al je liefdevolle behandelingen.

Van hart tot hart, liefs Marij

‘Een energetische behandeling is zonder twijfel heerlijk en geeft jouw lichaam precies waar het op dat moment behoefte aan heeft; namelijk rust of energie. Ook de Thaise massage werkt prima. Vaak had ik last van pijn in mijn polsgewrichten en na de massage is deze pijn weggebleven. De knelpunten worden dus opgeheven en alles kan weer goed doorstromen.’