Energetische Therapie van Touch of Harmony: ‘Simply the best’

Energetische therapie

Energetische therapie is gericht op bewustwording, acceptatie en loslaten. Je voelt je daardoor weer verbonden met jezelf. Van daaruit is het weer mogelijk om herstel van de balans in het leven te vinden of te behouden. Blokkades worden opgeheven en energie kan weer stromen. Ik help je dit proces op gang te brengen. Het stromen van deze energie wordt als heel ontspannen ervaren. Het is mogelijk dat de plek die ik behandel tintelt of warm aanvoelt.

Is energetische therapie iets voor jou?

Voor iedereen die lichamelijke of emotionele klachten heeft, of beter in contact wil komen met zichzelf, kan energetische therapie een uitkomst zijn. Klachten zoals pijn in gewrichten of spieren, angsten, stress, somberheid, moeheid, niet lekker in je vel zitten of onrustig zijn, kunnen verholpen of verlicht worden door energetische therapie. Neem gerust contact met mij op als je wilt weten of energetische therapie ook jou kan helpen.
De energetische therapie van Touch of Harmony kan bestaan uit magnetiseren, Reiki, kinesiologie of een combinatie hiervan.

Is natuurgeneeskundige therapie alleen voor volwassenen geschikt?

De behandelingen die ik in mijn praktijk geef zijn geschikt voor elke leeftijd. De natuurgeneeskundige therapie van Touch of Harmony is niet bedoeld om medische behandeling te vervangen. Mijn perspectief is een andere dan de reguliere behandeling en een zinnige en waardevolle aanvulling hierop.

Meer informatie of een afspraak maken? Mail of bel mij op 06-40605558.

Energetische therapie helpt bij

  • Overbelasting

  • Stress, burn out, depressie

  • Herstellen na Corona

  • Gevoelens van minderwaardigheid

  • Relatieproblemen

  • Lichamelijke klachten

  • Omgaan met conflicten en acceptatieproblemen

  • Omgaan met agressie en grenzen stellen

  • Het herkennen en toelaten van gevoelens

  • Traumaverwerking

“Vandaag ben ik naar Maastricht geweest en heb daar zonder problemen rondgelopen. Dat was eergisteren niet mogelijk geweest. Jouw behandeling was dus heel effectief. Hartelijk dank daarvoor!”

Simply the best……….dat is mijn ervaring.

Bedankt, lieve Gisela, dat jij me geen behandeling/therapie oplegt, maar ingaat op mijn behoefde en daar de behandeling op afstemt.

Lieve Gisela

Zo’n speciaal consult. De liefde, de vrijheid en puurheid was overweldigend. Ik ben dankbaar dit te hebben mogen ervaren. Mijzelf mogen, kunnen zijn. Dat ben jij. Dat jij bent wie je bent. Licht en Liefde.

‘Vandaag heb ik ook weer het nodige gewinkeld en boodschappen gedaan in en rond Sittard en in Echt. Veel gelopen en wederom geen last gehad, net alsof er niets aan de hand is geweest. Je hebt dus alweer prima werk geleverd. Nogmaals dank daarvoor.

Tja, Pater Karel heeft 2 wonderen verricht en dan wordt hij al heilig verklaard en jij verricht de wonderen aan de lopende band, toch ?

Groetjes en een heel fijn weekend gewenst.’

Lieve Gisela,

Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij jou de eerste afspraak maakte. Mijn eigen therapeute was gestopt door omstandigheden en ik was op zoek naar iemand voor een ontspanningsmassage. Door “toeval” kwam ik bij jou op de site terecht en wat ik daar las sprak me heel erg aan.

Mijn gevoel was goed, want ik werd hartelijk ontvangen en mijn eerste massage was heerlijk. Ik had gelijk een klik met jou en dat is heel belangrijk. Vanaf die tijd heb ik maandelijks een afspraak gemaakt en ik heb mijn vertrouwen bij jou neerlegt, want ik kwam samen met jou erachter dat toch het een en ander niet klopte met mijn lichaam. Gezondheid staat voorop maar dat luisterend oor was voor mij ook heel belangrijk.

Jouw genezende handen en gidsen hebben ervoor gezorgd dat er blokkades opgelost werden en dat ik weer ging vertrouwen op mijn eigen aanvoelingsvermogen. Ik voelde de energieën stromen en mocht hele mooie kleuren zien. Je hebt niet alleen aan mijn fysieke pijnen gewerkt maar ook aan mijn emotionele pijnen. Jouw handen gaan vanzelf naar de juiste plek. Ook heb ik mogen meemaken dat jij vroeg: ”Heb jij last van je knie”? Dat was op dat moment niet zo maar wel 3 weken later.

Ik heb veel mogen loslaten door de energetische behandelingen. Behandelingen zijn af en toe heel pijnlijk en dan kan ik alleen maar denken wat doen we ons eigen lichaam aan. Maar we hebben ook samen mogen lachen. Ik zal nooit dat moment vergeten dat jij tegen me zei: “Er staat een man in je voet”. En een maand later kwam er een nieuwe man in mijn leven.

Verder wil ik je heel hartelijk bedanken dat jij er voor me was toen ik door een moeilijke periode heen ging. Jij bent een liefdevol persoon en dat voelt voor mij als thuiskomen. Ik geloof erin dat mensen niet zomaar in je leven komen. Ik hoop dan ook dat wij onze vriendschap kunnen uitbouwen en heel veel kunnen betekenen voor elkaar.

Bedankt dat jij tijd vrij maakt voor de meditatiegroep, waardoor wij iets voor de wereld en omgeving kunnen betekenen maar ook onze eigen ervaringen mogen opdoen. Ik ben er nog lang niet maar jij brengt me in balans. En ik vertrouw erop dat hierdoor de balans tussen gevoel en verstand hersteld zal worden.

BEDANKT voor al je liefdevolle behandelingen.

Van hart tot hart, liefs Marij

Marij

‘Een energetische behandeling is zonder twijfel heerlijk en geeft jouw lichaam precies waar het op dat moment behoefte aan heeft; namelijk rust of energie. Ook de Thaise massage werkt prima. Vaak had ik last van pijn in mijn polsgewrichten en na de massage is deze pijn weggebleven. De knelpunten worden dus opgeheven en alles kan weer goed doorstromen.’

Nicole