Pijnbestrijding, verlost van pijn, zonder operatie en medicatie

Wie dagelijks pijn ervaart verliest energie en kracht. Voortdurende pijn maakt je vermoeid en geïrriteerd. Dat is in de eerste plaats voor jou heel vervelend maar ook voor je omgeving: je bent immers de leuke, energieke persoon niet meer die je was zonder die dagelijkse pijn.

Natuurgeneeskundige praktijk Touch of Harmony, voor elke aandoening de beste behandeling

Als jij kampt met pijn door artrose, gewrichtsklachten, fibromyalgie, reuma of andere pijnklachten dan is de pijntherapie die ik aanbied zeker iets voor je. Pijn wordt veroorzaakt door gespannen, ingekorte spieren. Ze veroorzaken reactiepatronen in de hersenen, die zich vervolgens manifesteren als pijn en verstopping in spieren en bindweefsel. De therapie bestaat uit een combinatie van speciale osteopressuur, bindweefselmassage en oefeningen. Zo houden we het bindweefsel soepel en voorkomen we verdere verkortingen, verklevingen en pijn.

90% van de patiënten gaat zonder noemenswaardige pijn naar huis

90% van de patiënten die ik met deze pijntherapie behandel, gaan zonder pijn of met een kleine, comfortabel te noemen, restpijn naar huis. De basis voor de opvallende effectiviteit is dat niet slijtage of schade de pijn veroorzaakt, maar spier-fasciale, valse spanning. Dit veroorzaakt pijn, waarmee de hersenen het lichaam willen waarschuwen voor schade.
Meestal zijn 3 á 4 behandelingen voldoende voor het herstellen van het optimaal functionering- en bewegingsvermogen.
De behandelingen die ik geef in mijn praktijk Touch of Harmony zijn geschikt voor alle leeftijden. De aangeboden therapieën zijn geen vervanging voor reguliere medische behandelingen maar een waardevolle en zinvolle aanvulling hierop.

Wil je eindelijk af van pijnklachten? Mail of bel mij voor een afspraak en meer informatie op 06-40605558

Gisela Stellmacher, Touch of Harmony, Limburg

Gisela Stellmacher, natuurgeneeskundig therapeut RBCZ®

‘Blijf niet rondlopen met pijn, er is vaak nog zoveel aan te doen’

“Vandaag ben ik naar Maastricht geweest en heb daar zonder problemen rondgelopen. Dat was eergisteren niet mogelijk geweest. Jouw behandeling was dus heel effectief. Hartelijk dank daarvoor!”

Simply the best……….dat is mijn ervaring.

Bedankt, lieve Gisela, dat jij me geen behandeling/therapie oplegt, maar ingaat op mijn behoefde en daar de behandeling op afstemt.

Lieve Gisela

Zo’n speciaal consult. De liefde, de vrijheid en puurheid was overweldigend. Ik ben dankbaar dit te hebben mogen ervaren. Mijzelf mogen, kunnen zijn. Dat ben jij. Dat jij bent wie je bent. Licht en Liefde.

‘Vandaag heb ik ook weer het nodige gewinkeld en boodschappen gedaan in en rond Sittard en in Echt. Veel gelopen en wederom geen last gehad, net alsof er niets aan de hand is geweest. Je hebt dus alweer prima werk geleverd. Nogmaals dank daarvoor.

Tja, Pater Karel heeft 2 wonderen verricht en dan wordt hij al heilig verklaard en jij verricht de wonderen aan de lopende band, toch ?

Groetjes en een heel fijn weekend gewenst.’

Lieve Gisela,

Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij jou de eerste afspraak maakte. Mijn eigen therapeute was gestopt door omstandigheden en ik was op zoek naar iemand voor een ontspanningsmassage. Door “toeval” kwam ik bij jou op de site terecht en wat ik daar las sprak me heel erg aan.

Mijn gevoel was goed, want ik werd hartelijk ontvangen en mijn eerste massage was heerlijk. Ik had gelijk een klik met jou en dat is heel belangrijk. Vanaf die tijd heb ik maandelijks een afspraak gemaakt en ik heb mijn vertrouwen bij jou neerlegt, want ik kwam samen met jou erachter dat toch het een en ander niet klopte met mijn lichaam. Gezondheid staat voorop maar dat luisterend oor was voor mij ook heel belangrijk.

Jouw genezende handen en gidsen hebben ervoor gezorgd dat er blokkades opgelost werden en dat ik weer ging vertrouwen op mijn eigen aanvoelingsvermogen. Ik voelde de energieën stromen en mocht hele mooie kleuren zien. Je hebt niet alleen aan mijn fysieke pijnen gewerkt maar ook aan mijn emotionele pijnen. Jouw handen gaan vanzelf naar de juiste plek. Ook heb ik mogen meemaken dat jij vroeg: ”Heb jij last van je knie”? Dat was op dat moment niet zo maar wel 3 weken later.

Ik heb veel mogen loslaten door de energetische behandelingen. Behandelingen zijn af en toe heel pijnlijk en dan kan ik alleen maar denken wat doen we ons eigen lichaam aan. Maar we hebben ook samen mogen lachen. Ik zal nooit dat moment vergeten dat jij tegen me zei: “Er staat een man in je voet”. En een maand later kwam er een nieuwe man in mijn leven.

Verder wil ik je heel hartelijk bedanken dat jij er voor me was toen ik door een moeilijke periode heen ging. Jij bent een liefdevol persoon en dat voelt voor mij als thuiskomen. Ik geloof erin dat mensen niet zomaar in je leven komen. Ik hoop dan ook dat wij onze vriendschap kunnen uitbouwen en heel veel kunnen betekenen voor elkaar.

Bedankt dat jij tijd vrij maakt voor de meditatiegroep, waardoor wij iets voor de wereld en omgeving kunnen betekenen maar ook onze eigen ervaringen mogen opdoen. Ik ben er nog lang niet maar jij brengt me in balans. En ik vertrouw erop dat hierdoor de balans tussen gevoel en verstand hersteld zal worden.

BEDANKT voor al je liefdevolle behandelingen.

Van hart tot hart, liefs Marij

Marij

‘Een energetische behandeling is zonder twijfel heerlijk en geeft jouw lichaam precies waar het op dat moment behoefte aan heeft; namelijk rust of energie. Ook de Thaise massage werkt prima. Vaak had ik last van pijn in mijn polsgewrichten en na de massage is deze pijn weggebleven. De knelpunten worden dus opgeheven en alles kan weer goed doorstromen.’

Nicole