Energetische behandeling

Bij een energetische behandeling maak ik allereerst contact met uw energieveld om de oorsprong van uw klacht te vinden. Dit doe ik door achter u te gaan staan en mijn handen op uw schouders te leggen. Daarna bespreken we wat u en ik ervaren en gevoeld hebben. We maken een behandelplan.  Vervolgens gaat u op de behandeltafel liggen. Tijdens de energetische behandeling verplaats ik mijn handen over het lichaam. Blokkades die ik tegenkom, neem ik weg. De plek wordt gevuld met verse, helende energie. Het stromen van deze energie wordt als heel ontspannend ervaren. Het is mogelijk dat de plekken die ik ‘behandel’ tintelt of warm aanvoelt.

Na elke energetische behandeling bespreken we uw ervaringen en sluit ik rustig af.

Ik werk met de volgende energetische behandelingen: 
Magnetiseren, Reiki, Serica therapie en met Kinesiologie.  Of een combinatie van behandelingen.