Ik heb een aantal mensen die mijn praktijk bezoeken gevraagd kort iets op te schrijven over de behandeling, resultaten.
In verband met hun privacy vermeld ik alleen hun voornaam.

 

Hoi Gisela,

Vandaag heb ik ook weer het nodige gewinkeld en boodschappen gedaan in en rond Sittard en in Echt. Veel gelopen en wederom geen last gehad, net alsof er niets aan de hand is geweest. Je hebt dus alweer prima werk geleverd. Nogmaals dank daarvoor.

Tja, Pater Karel heeft 2 wonderen verricht en dan wordt hij al heilig verklaard en jij verricht de wonderen aan de lopende band, toch ?

 

groetjes en een heel fijn weekend gewenst,

 

Hoi Gisela,

Vandaag ben ik naar Maastricht geweest en heb daar zonder problemen rondgelopen. Dat was eergisteren niet mogelijk geweest. Jouw behandeling was dus heel effectief. Hartelijk dank daarvoor !

groetjes,

Lieve Gisela,

Graag wil ik je even zeggen dat ik het een hele fijne avond heb gevonden afgelopen woensdag!

Jouw warmte, rust, openheid en gastvrijheid kan je echt voelen die jij geeft en straalt vanuit de kern van je hart…..

 

Tot gauw,

liefs Adriana

Lieve Gisela, 

Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij jou de eerste afspraak maakte. Mijn eigen therapeute was gestopt door omstandigheden en ik was op zoek naar iemand voor een ontspanningsmassage.

Door “toeval” kwam ik bij jou op de site terecht en wat ik daar las sprak me heel erg aan.

Mijn gevoel was goed, want ik werd hartelijk ontvangen en mijn eerste massage was heerlijk.

Ik had gelijk een klik met jou en dat is heel belangrijk.

Vanaf die tijd heb ik maandelijks een afspraak gemaakt en ik heb mijn vertrouwen bij jou neerlegt, want ik kwam samen met jou erachter dat toch het een en ander niet klopte met mijn lichaam.

Gezondheid staat voorop maar dat luisterend oor was voor mij ook heel belangrijk.

Jouw genezende handen en gidsen hebben ervoor gezorgd dat er blokkades opgelost werden en dat ik weer ging vertrouwen op mijn eigen aanvoelingsvermogen.

Ik voelde de energieën stromen en mocht hele mooie kleuren zien. Je hebt niet alleen aan mijn fysieke pijnen gewerkt maar ook aan mijn emotionele pijnen.

Jouw handen gaan vanzelf naar de juiste plek. Ook heb ik mogen meemaken dat jij vroeg: ”heb jij last van je knie”? Dat was op dat moment niet zo maar wel 3 weken later.

Ik heb veel mogen loslaten door de energetische behandelingen.

Behandelingen zijn af en toe heel pijnlijk en dan kan ik alleen maar denken wat doen we ons eigen lichaam aan. Maar we hebben ook samen mogen lachen.

Ik zal nooit dat moment vergeten dat jij tegen me zei: “Er staat een man in je voet”. En een maand later kwam er een nieuwe man in mijn leven.

Verder wil ik je heel hartelijk bedanken dat jij er voor me was toen ik door een moeilijke periode heen ging. Jij bent een liefdevol persoon en dat voelt voor mij als thuiskomen.

Ik geloof erin dat mensen niet zomaar in je leven komen.

Ik hoop dan ook dat wij onze vriendschap kunnen uitbouwen en heel veel kunnen betekenen voor elkaar.

Bedankt dat jij tijd vrij maakt voor de meditatiegroep, waardoor wij iets voor de wereld en omgeving kunnen betekenen maar ook onze eigen ervaringen mogen opdoen.

Ik ben er nog lang niet maar jij brengt me in balans. En ik vertrouw erop dat hierdoor de balans tussen gevoel en verstand hersteld zal worden.

BEDANKT voor al je liefdevolle behandelingen.

 

Van hart tot hart, liefs Marij

Nicole schrijft:
Een energetische behandeling is zonder twijfel heerlijk en geeft jouw lichaam precies waar het op dat moment behoefte aan heeft; namelijk rust of energie. Ook de Thaise massage werkt prima.
Vaak had ik last van pijn in mijn polsgewrichten en na de massage is deze pijn weggebleven.
De knelpunten worden dus opgeheven en alles kan weer goed doorstromen.

Ervaring van Carlie:
Een half jaar geleden heb ik me ziek gemeld i.v.m. een burn-out.
Ik heb toen in eerste instantie hulp gezocht bij een therapeute die hierin gespecialiseerd was.
Hoewel ik hier hele fijne ondersteunende gesprekken mee had, had ik het idee dat er ook iets anders moest gebeuren. In mijn hoofd was het vaak zo chaotisch met allerlei gedachten. Ik kon alleen maar denken en het leek wel alsof ik niets meer kon voelen.
Ik was zo moe. Kon nergens meer blij mee zijn. Maakte allemaal niets meer uit. Was heel vlug boos/geïrriteerd over alles.
Het advies bij een burn-out is vaak tot rust komen en genieten van leuke dingen. Maar ik vond niets meer leuk. Hoe kon ik dit weer voelen.
Misschien was een antistress massage wel wat voor mij.
Zo kwam ik via de website bij Gisela terecht. Zij gaf ook energetische massage. Weer energie krijgen, en voelen in mijn lichaam, wat ik leuk en niet leuk vind dat was mijn doel.
Na een intake gesprek heb ik aan Gisela overgelaten wat zij voor mij kon betekenen.
Zij heeft me een aantal lichaamsmassages gegeven om de blokkades op te heffen die de doorstroming van energie (dus ook voelen) belemmerden. Tevens hebben we ook gesprekken over wat ik moeilijk vind, al dan niet voel. Hoe ik anders over dingen, waar ik tegen aanloop, kan denken.
Zij geeft je hierin alle vrijheid wat je al dan niet, kwijt wilt.
Daarnaast heb ik geregeld een energetisch behandeling gehad. Dit vond ikzelf het ontspannendste gedeelte. Een half uurtje helemaal niets hoeven, alleen maar heerlijk ontspannen liggen en even in een andere wereld zijn waar alles mag zijn zoals het is.
Het is niet zo, dat dan in eens alle problemen zijn opgelost. Ik moest er even goed zelf mee aan de slag. Maar het geeft je wel extra steun.
Naarmate de tijd verstreek merkte ik ook dat ik weer blij kon zijn om iets, iets leuk vinden. Minder onrust in mijn hoofd.
Een hele belangrijke les die ik geleerd heb, is dat je zelf de belangrijkste persoon op aarde bent (zonder egoïstisch te zijn) waar je goed voor moet zorgen.
Laat het niet van een ander afhangen of je gelukkig bent. Maak je eigen geluk.

Verhaaltje van Paul:
Sinds 1,5 jaar kom ik bij Gisela in de praktijk, eigenlijk op aanraden van mijn moeder. Zij had al een aantal behandelingen bij haar gehad.
Ik zelf stond er in het begin wat sceptisch tegenover,wantja hoe kon Gisela nou zomaar zonder operatie mijn klachten weghalen.
Ik zal in het kort even toelichten wat mijn klachten waren. In april 2007 scheurde ik mijn kruisband van mijn linkerknie af tijdens het voetballen en een operatie was noodzakelijk, maar tijdens mijn revalidatie van 7-9 maanden ging het weer mis. Ditmaal met mijn andere knie en weer was een operatie noodzakelijk. Aangezien ik toen op het CIOS zat was dit helemaal niet prettig, weer een lange revalidatie te gaan. Maar na maanden bleef ik last houden van mijn rechterknie en ik kreeg na mijn tweede operatie ook steeds meer last van mijn rug. Zodoende ben ik dus bij Gisela terecht gekomen. Na enige behandelingen is de pijn uit mijn rug inmiddels helemaal verdwenen, maar bleef wel nog regelmatig last houden van mijn knie(vooral na inspanningen van sporten of veel lopen) en ik had veel last van mijn voeten en rechter enkel. Toen heb ik vorig jaar bloedtest laten doen en ben ik via de huisarts doorverwezen geworden naar de reumatoloog.
Uit onderzoek bleek dat ik een lichte aandoening van reuma heb en sindsdien heb ik medicijnen voorgeschreven gekregen, waardoor het wel beter gaat.
Maar nadat Gisela vond dat deze medicijnen toch vrij zwaar waren hebben we samen besloten om met celzouten te beginnen (verkregen via Gisela) en minder van de zware medicatie te nemen. Daarnaast heb ik maandelijks een afspraak bij Gisela en gaat het nu goed, de klachten zijn al voor 80% verminderd. Dus ik ben zeer tevreden over de behandelingen van Gisela, daarnaast is ze natuurlijk ook een heel aardig en lief persoon waar altijd goed en ook leuk mee te praten valt, wat jullie vast allemaal kunnen beamen.

Naam: Martijn
Ik ben een redelijk korte periode bij Gisela in behandeling geweest. Behandeling vind ik een niet geheel toepasselijk woord. Gisela combineert verschillende methoden en technieken. De energie staat daarin centraal. Zij ziet en/of voelt je energieveld en gaat daarmee aan de slag. Dat kan in de vorm van een massage of een reiki-sessie zijn, maar ook door met je te praten over jezelf, wat er (onlangs) gebeurd is en hoe je je daarbij voelt of hebt gevoeld. De sfeer waarin dit plaatsvindt is zeer rustgevend. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Ik ben door Gisela prima geholpen, waardoor mijn klachten zijn verholpen en waardoor ik ook weer mijzelf kan zijn.

Naam: Jetty
Door Gisela ben ik gaan inzien hoeveel mogelijkheden natuurgeneeskunde te bieden heeft.
Door verschillende massages en Reiki sessies heeft ze me door een heel moeilijke periode in mijn leven geholpen. Ik heb via haar ook mijn Reiki I inwijding mogen ontvangen. Wat voor mij een hele belevenis was maar ook bevredigend werkte. Gisela was de steun in mijn verleden, ze is er nu in mijn heden, maar het belangrijkste is dat ik weet dat ik ook in de toekomst nooit tevergeefs een beroep op haar kan doen. Hiervoor bedankt Gisela

Naam: Karin
Hoi Gisella,Vandaag heb ik voor het eerst sinds lange tijd ECHT voor me zelf gekozen. Dit was moeilijk maar het is me gelukt door steeds weer te denken aan aan alles wat jij me steeds voor ogen hebt gehouden. Ik ben trots op me zelf en heel erg blij met jou onvoorwaardelijke steun en hulp!!
Tot volgende week, Karin

Naam: Madelon
Hallo Gisela,Ik wilde je even laten weten dat ik blij ben met jouw hulp. Het is fijn wanneer er iemand echt naar je luistert en je wilt helpen. Bedankt hiervoor!
Ik zie je woensdag weer, tot dan. Liefs, Madelon

Naam: Sas(ja)
Lieve Gisela, Bedankt voor de leerrijke behandelingen. Het was een verademing weer de ” de oude ik” te zien! Dit wil ik zo houden, het gaat jou ook goed in alle opzichten! groetjes, Sas(ja)

Naam: Jolanda
Hoi Gisela, Via deze weg wil ik je bedanken dat je me geholpen heb om van mijn pijn af te komen.Het gaat heel goed met me dank zij jou.
Vriendelijk bedankt en fijne feest dagen.

Naam: Jaqueline
Lieve Gisela, bij deze wil ik je alsnog bedanken voor de hulp die je me geboden die ik zo erg nodig had in een moeilijke tijd. Onze gesprekken, de energie die je me “binnen” bracht, dingen waar ik mijn kracht vandaan heb gehaald. Bedankt nogmaals en ik hoop dat nog veel meer mensen deze kracht mogen ervaren.
Je hebt indruk achter gelaten! Liefs Jacqueline

Naam: Ellen
Af en toe, wanneer je vol vragen zit en de antwoorden even zelf niet vind. Ontmoet je altijd weer iemand die je aan je kracht herinnert, moed geeft en inzicht brengt.
Iemand die je nooit eerder zag. Die niets van je afwist en toch ook weer alles….


Naam: Thea

Hoi Gisela, Bij dezen wil ik je hartelijk danken voor jouw goede adviesen en raad. Ook voor het luisteren naar mij. Jij hebt me geleerd om in de spiegel te kijken. Ik ben ik !!!!!!
Jouw website is mooi. Ik wens je heel veel succes.
Nogmaals bedankt. Groetjes en een dikke kus van Thea