Over mij

Mijn naam is Gisela Stellmacher.  
Ik ben gediplomeerd Therapeute Natuurgeneeskunde, Energetisch Therapeute en Massagetherapeute.  
Ervaringsdeskundige op het gebied van sexueel, psychisch en fysiek misbruik. 

Waarom deze website.
Ik wil u graag door middel van tekst en fotomaterial kennis laten maken met mijn praktijk en mijn behandel en ondersteunings mogelijkheden.

Geboren ben ik 1957 in Duitsland en in 1992 verhuisd naar Nederland. Eigenlijk heb ik mijn hele leven gevoeld dat ik ‘anders’ was. Er was iets dat mij onderscheidde van de rest van de familie. En dat is mijn heldervoelendheid. Ik ben Lichtwerker en heel erg dankbaar dat ik gebruik mag maken van mijn heldervoelende energie. Ik voel waar pijn en blokkades zitten en/of vandaan komen. Ik geef energie waar deze nodig is, en reik een helpende hand. Ik leid en begeleid daar waar het gewenst is. Soms maak ik daarbij gebruik van informatie die ik doorkrijg uit energetische bronnen: Engelen, gidsen, de naam maakt niet uit. Het gebeurt en ik neem deze hulp dankbaar aan.

Mijn opleidingen

HBO Natuurgeneeskunde
HBO Energetisch Therapeut
HBO opleiding AFP (Anatomie, Fysiologie, Pathologie)

Ervaringsdeskundige sexueel, psychisch en fysiek misbruik
Massage Therapeut
Quantum Touch
Moxa Therapie
Rug- en werveltherapeut volgens Dornmethode
Reikimaster
Kinesiologie