Intakegesprek

Jouw gezondheid staat voorop. Tijdens een eerste gesprek maken we kennis. Ik luister en kijk naar je. Jij vertelt over je klachten, wensen en stelt mij de vragen die je hebt. Waar loop je met pijn of klachten in het dagelijks leven tegenaan? Hoe ervaart je de pijn of klacht? Wat voor een begeleiding heb jij op dit moment nodig? Is het tijd om alles los te laten? Even geen pijn, stress en zorgen? We stemmen af hoe ik je zo goed mogelijk kan helpen en welke energetische therapieën en of massages ik kan toepassen. Het kan zijn dat ik verschillende therapieën combineer. Ieder mens en iedere behandeling is uniek.

Samen werken we aan jouw gezondheid, bestrijden we pijn en stress, verhogen we de weerstand en de kwaliteit van leven. Samen zorgen we ervoor dat je krachtiger en weerbaarder wordt, en beter kunt functioneren.

Na elke therapiesessie bespreken we hoe je het ervaren hebt en hoe we verder gaan.

De sfeer bij Touch of Harmony is rustgevend. Ik neem alle tijd voor je.  Touch of Harmony reikt je een hand om gezond en vitaal te worden, te zijn en te blijven. In mijn praktijk geen hup-hup-doorloop systeem. Immers, jij bent tijdens je genezingsproces de belangrijkste persoon.

Aanvulling

De therapieën van Touch of Harmony zijn geen vervanging van een medische behandeling. Ik geef behandelingen vanuit een ander perspectief dan de reguliere zorg. Ze zijn daardoor een zinnige aanvulling.